" />

IN DE MEDIA

20/04/21/ Hieronder vindt u een citaat uit Klasse (Met een krachtig schoolbeleid blijf je overeind in crisistijd) , gesprek met Lieven Viaene, inspecteur-generaal van de onderwijsinspectie. 

"In het deeltijds beroepsonderwijs voelen leerlingen zich gelukkiger dan in het voltijds beroepsonderwijs. De overstap naar modulair onderwijs met een sterke individuele begeleiding heeft daar waarschijnlijk mee te maken: in het deeltijds onderwijs werken leerlingen heel gericht naar een kwalificatie toe en voelen ze meesterschap. Misschien kunnen we aan de hand van die resultaten de aanpak in ons voltijds leerplichtonderwijs in vraag stellen?"


15/03/21/ Minister van Onderwijs Ben Weyts, directeur-generaal van het Katholiek Vlaanderen Lieven Boeve en Voorzitter van de Vlaamse scholierenkoepel Louis Notte kwamen op bezoek in ons centrum n.a.v. de volledige heropening  van onze school.

Klik hieronder op de verschillende foto's om een beeld te krijgen van  deze uitzonderijke dag!                  


07/01/21/ Centra Leren en Werken laten zich horen door een protestactie. Zij vragen de ministers om hun plannen bij te sturen, anders zou Duaal Leren nefast kunnen zijn voor duizenden jongeren. Ook in de aanloopfase moeten onze leerlingen namelijk de kans krijgen op een kwalificatie. Daarnaast is de oneerlijke financiering een reden tot protest! Vlaams Volksvertegenwoordiger Loes Vandromme deelt alvast onze bezorgdheden.

Klik hieronder op de verschillende foto's om een beter beeld te krijgen van de actie.

Contacteer ons

CLW Kortrijk

Scheutistenlaan 8
8500 Kortrijk

Tel: 056/25.92.08

info@clwkortrijk.be

Contact